Welke slager wint de Kristallen Kroon?

Volgende week dinsdag 22 oktober wordt de Kristallen Kroon uitgereikt in het Hof Van Cleve. Vandaag weten we dat de beste waterzooi uit Veurne, Merelbeke of Westmalle komt. De finalisten zijn : Ortwin en Patricia uit Veurne, Danny en Inge uit Merelbeke en Keurslager Celens uit Westmalle. Dinsdag weten we de winnaar zal zijn!

Liefst dertig Keurslagers kwamen gisteren 17 oktober naar Melle in de hoop de grote finale te halen van de Kristallen Kroon, de prestigieuze nationale wedstrijd van de keurslagers die dit jaar als thema kent: Waterzooi.

Elke Keurslager legde zijn eigen accenten, en het was voor de jury dan ook een aartsmoeilijke taak om drie finalisten te bepalen.

De 3 laureaten mogen volgende week dinsdag, 22 oktober, hun recept gaan klaarmaken en presenteren in het Hof van Cleve in Kruishoutem.

Onder andere topchefs Michaël Vrijmoed, Guy Van Cauteren, Patrick”Naudts”  en diverse smaakmakers uit de voedingswereld proeven er onder leiding van Peter Goossens de gerechten van de 3 laureaten die na de voorselectie overbleven.

Afwachten wie volgende week mag pronken met de Kristallen kroon.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*