Maaltijdwinkel Bon’Ap breidt uit in Aalst

Op woensdag 16 oktober opende Bon’Ap zijn 27e maaltijdwinkel in Vlaanderen, het 15de filiaal al in Oost-Vlaanderen. In de Albrechtlaan, waar vroeger Lidl en O’Cool gevestigd waren, is de versheidsspecialist gevestigd. Tijdens de openingsdagen van woensdag 16 tot en met zaterdag 19 oktober, kunnen klanten genieten van uitstekende promoties en het brede assortiment Bon’Ap producten.

Elke Bon’Ap heeft zijn beroemde slagersrayon met vers vlees en vleeswaren De klant kan ook kiezen uit een breed scala aan cateringdiensten en gerechten zoals salades en (warme) broodjes. Maar Bon’Ap innoveert en speelt in op de huidige voedseltrends. In Aalst kunt u bijvoorbeeld ook genieten van gastronomische hamburgers, vers bereide wraps en koffiekoeken. De gerechten kunnen in de eetkamer worden ter plaatstte worden geconsumeerd of meegenomen naar huis. In de komende maanden zullen er nog twee winkels worden geopend in Hamme en Lebbeke.

Oost-Vlaanderen

“Van de 20 Bon’Ap-winkels in Oost-Vlaanderen”, legt Geert Ally, directeur van Meat&More, de groep die Bon’Ap oprichtte. William Ally, manager van Bon’Ap verklaart verder: “We zijn er trots op dat Bon’Ap voor 100% in Oost-Vlaanderen is gestart en daar ook is gegroeid. We willen het landschap van Oost-Vlaanderen helpen vormgeven en het regionale element verder versterken!

Jobs

Samen met Buurtslagers heeft Bon’Ap nu al bijna 200 vestigingen, verspreid over Vlaanderen. “We groeien elke dag. Daarom zijn we op zoek naar vers talent. Ben jij een geboren verkoper of enthousiaste teamleider? Ontdek dan hier de job van je leven”, vertellen de bedrijfsleiders op hun website!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*