Symposium Bamst: ontmoet de Belgische vleesonderzoekers

BAMST organiseert dit evenement voor de 7e keer om een forum te geven aan Belgische vleesonderzoekers. Het doel van dit symposium is om zowel vleesonderzoekers als mensen uit de industrie, de overheid en het onderwijs samen te brengen. De bijeenkomst biedt een uitstekende gelegenheid, vooral voor jonge onderzoekers, om hun lopende onderzoek op het gebied van vleeswetenschap en -technologie te presenteren en te bespreken.

Programma

LINCH Vanaf 12:00 uur.
PRESENTATIES Duurzame dierlijke en vleesproductie
Sprekers: Sam De Campeneere en Frank Vandendriessche…
BRAINSTORMING Hoe kunnen onderzoekers overgangen in de dierlijke en vleesproductie ondersteunen?
PRESENTATIES Geselecteerde mondelinge communicatie en posterpresentaties.
De presentatietaal is Engels.
Voor meer actuele informatie kunt u terecht op http://www.bamst.be/events/


BELANGRIJKE DATA

31 oktober 2019 :
Deadline abstracte indiening
15 november 2019:
Definitief programma beschikbaar
30 november 2019:
Deadline registratie

Registratie

Inschrijven kan via het online inschrijfformulier voor 30 november. Voor vragen over de registratie kunt u contact opnemen met Roland Limpens (Roland.Limpens@ilvo.vlaanderen.be, 09 272 2614).

Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- en is inclusief lunch, koffiepauze en boekje met samenvattingen. Het symposium is gratis voor promovendi die een abstract indienen en voor masterstudenten. Een certificaat van deelname wordt overhandigd aan de deelnemers aan de bijeenkomst. Betaling dient te geschieden door overschrijving op BE76 0682 2321 3595 (BAMST) onder vermelding van ‘Seminar 051219 + naam’.

Plaats

ILVO-DIER, Scheldeweg 68, Melle, België.
De locatie is te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Voor meer informatie, kijk op: http://www.ilvo.vlaanderen.be/language/nl-BE/EN/Contact/Directions-to-Animal-Sciences-Unit-and-Fisheries#scheldeweg

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*