Wedstrijd Gouden Mes is volop bezig op Bibac Plus

In Bibac Plus vindt de wedstrijd van het Gouden Mes plaats. Dit is de prijs waar jonge slagers met ambitie graag aan deelnemen. Deze wedstrijd voor leerlingen van het 2e en 3e jaar leertijd slager-spekslager uit de Leertijd wordt georganiseerd door Syntra West lesplaats Kortrijk en het Provinciaal Verbond der Slagers-Spekslagers West-Vlaanderen.  

Er nemen negen kandidaten deel: Quinten Eeckhout, Guillaume De Clercq, Thomas Broeckx, Michiel De Smedt, Toby Sveryns, Jessy Luytten, Cédric Verhaeghe-Vanoplynes, Diran Vandé en Jan De jonge

De leerlingen moeten binnen de tijdslimiet een reeks praktische proeven afwerken om hun vakmanschap te bewijzen. Het Gouden Mes wil het ambachtelijke in het slagersberoep bevorderen en de deelnemers de kans geven om op nationaal vlak hun vakmanschap te vergelijken. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*