Bibac Plus opent nu zondag 22 september de deuren

Bibac Plus, de vakbeurs voor bakkers, slagers en traiteursopent op zondag 22 september de deuren. De berus blijft open tem woensdag 25 september 2019. Met tal van verrassende primeurs, wedstrijden en vakgerichte activiteiten bracht Bibac Plus niets anders dan blije gezichten bij de bezoekers. Een ware promotie voor de sector…

Rode draad

Bibac Plus geeft een allesomvattend overzicht van alle producten en diensten nodig voor de uitbouw en goede functionering van uw zaak. Als ‘rode draad’ lopen degustatie en demonstratie opnieuw door alle standen heen.
Een actieve beursbeleving is voor onze bezoekers de ideale gelegenheid om zich op één dag volledig te informeren over alles wat hun beroep aangaat en kan verbeteren!

Nevenactiviteiten

Naast het ontdekken van uw bestaande en nieuwe leveranciers biedt Bibac Plus u dagelijks de mogelijkheid nieuwe technieken en nieuwe ontwikkelingen te bewonderen op de demo ruimtes. Het beursprogramma geeft u een volledig overzicht van deze activiteiten.

Samenwerking

Opnieuw slaan de beroepsfederaties Bakkers Vlaanderen en de Landsbond der Beenhouwers, Spekslagers en Traiteurs België de handen in elkaar om u een beursevent te presenteren waarbij elke bezoeker fier mag zijn op job!

Nieuwe afspraak van zondag 22 september t/m woensdag 25 september 2019.
Deze sfeerbeelden geven je alvast een voorproefje van wat te verwachten…

Interesse om deel te nemen als exposant? Aarzel niet ons te contacteren via info@bibacplus.be!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*