Beenhouwerij Bart in Ingelmunster zet de winkel voort ondanks sluiting Match & Smatch

Dinsdag 17 september meldde de directie van Match en Smatch dat ze 16 winkels zouden sluiten. Daaronder ook de winkel in Ingelmunster langs de Oostrozebekestraat. Bart Buyse, zelfstandig slager binnen deze supermarkt weet heel zeker dat hij de slagerij blijft verderzetten! “Mijn kinderen hebben hier hun toekomst. Mijn dochter werkt al in de salgerij en mijn zoon studeert voor beenhouwer.”

Bart runde 23 jaar zijn eigen slagerij als zelfstandig slager vooraan de winkel. “Ik begon hier toen dit nog tot Profi noemde. Ik voel me hier thuis en de klanten komen goed en graag langs”, vertelt de 44-jarige slager.

Maar of hij in dat gebouw kan blijven is nog maar de vraag! Hij heeft even verder op al twee panden gekocht. Mocht het noodzakelijk zijn, kan hij naar daar verhuizen. Tot maart 2020 blijft hij in elk geval nog op de bekende plaats.

1 Comment

  1. Hey Veertje hier Proficiat met jullie nieuwe zaak. Heb een vraagje, ik wordt in september 60 jaar en zou het graag vieren met mijn collega’s. Op 5 september zou ik graag wat hapjes voor 21 personen gewild hebben en voor s’avonds belegde broodjes . Het feestje zou doorgaan ik het Kuyseke. Op 6 september zou ikhetzelfde willen voor mijn geburen maar dan voor 7 personen en dat op het adres van mij Stijn Streuvelstraat 4 bus 3. Zou je mij nog willen contacteren AUB

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*