Gehakt nu ook in plantaardige versie bij Nestlé

Multinational Nestlé heeft in het plantaardig ‘cook from raw’ assortiment uitgebreid met Incredible Mince oftewel gehakt. Daarnaast is de Incredible Burger vernieuwd.

De Garden Gourmet Incredible Mince is volgens het bedrijf net zo veelzijdig en sappig als rundergehakt. Gebruikers kunnen het makkelijk in ballen draaien. Het gehakt kan zelf op smaak worden gebracht. Het kan verkruimeld in de pan worden gebakken om bolognesesaus of chili sin carne te koken.

Incredible burger verbeterd

De receptuur van de zeven maanden geleden geïntroduceerde Incredible Burger is verbeterd. Op deze website was er ook heel veel kritiek gekomen op deze burger Op basis van feedback van consumenten hebben chef-koks en de experts van plantaardige eiwitten bij Nestle de sappigheid van de burger verbeterd. Daarnaast zijn ook de gegrilde vleessmaak en de vleesachtige textuur geoptimaliseerd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*