The place2meat: voortaan meer dan een slagerij

ss van website Theplace2meat. dr. EMG= Evolution Media Group

De Roeselare Keurslagerij Ides, met eigenaars Cindy Vanhee en Benny Keirsebilck, heropende op 20 juli 2019 met een nieuwe naam “The Place to meat”. En die naam dekt ook de lading: het gamma is erg verbreed: vers brood, seizoensgroenten en -fruit, dagschotels, vegetarische gerechten en kazen zijn er allemaal te vinden. “Alles op één plaats”, vertellen de zaakvoerders, “moet het gemak van de klanten verhogen”..

Cindy Vanhee werd geboren in een slagerij. Haar ouders richtten in 1973 de slagerij Vanhee-Landuyt op de hoek van de Meensesteenweg en de Sint-Jozefsstraat op. Eind jaren tachtig werd de naam Keurslager Ides voor het eerst gebruikt. Sinds 1995 is Cindy ebijgestaan door haar man Benny Keirsebilck. In 1999 namen ze officieel de slagerij over “Een goede beslissing”, vindt Cindy. Ik wilde van kleins af aan naar de slagerijschool en aanvankelijk mocht ik niet. Maar uiteinelijk deed ik het toch en dat was een opperbeste keuze!

Bakkerij in straat stopte

In Benny heeft zij een partner gevonden die net zo gepassioneerd is over het slagerswerk als zijzelf. Samen schrijven ze een nieuw hoofdstuk. “Eigenlijk waren we van plan om het nieuwe concept volgend jaar te introduceren, maar alles geraakte in een stroomversnelling toen we ontdekten dat Bakkerij Nollet, iets verderop in de straat, na 82 jaar stopte. We waren er al van overtuigd dat onze klanten graag tijd willen besparen en dus liever al hun producten op een plaats kopen. Aanvankelijk was het aanbieden van brood niet onze bedoeling, maar de sluiting van Nollet heeft ons daartoe aangezet.

Gerijpt vlees

De winkel gaat die sedert 17 juni dicht was, ging onder de nieuwe naam Keurslagerij ‘The place 2 meat’ open op 20 juli. De gevel en het interieur zijn gerenoveerd. Ook de naam is veranderd “We wilden een moderne naam die de lading zou dekken, maar waarin ook het belang van de slagerij zou voorop staan. We hebben ons aanbod zelfs uitgebreid met bijvoorbeeld gerijpt vlees zoals simmental (een runderras dat voornamelijk in Oostenrijk wordt gefokt, nvdr.) en scottona (vlees van een jonge koe die nog geen kalveren heeft gehad, nvdr.). Naast vers vlees is er nu ook vers brood, gebak, pistolets, seizoensgroenten en fruit, dagschotels, vegetarische gerechten en kazen, . We hopen dat de klanten zien dat dit hun ontlast. Alle goede producten samen op een plaats voor hun gemak!.

Meer op www.theplace2meat.be.

bron: hln

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*