The Barn wil Vlaanderen veroveren

De overdekte biomarkt The Barn zet zijn expansie verder. Na winkels in Etterbeek en Sint-Gillis, opent de keten nu ook een winkel in Elsene én in Antwerpen. Daarmee zet het zijn eerste stappen op de Vlaamse markt.

Nadat The Barn in mei 2017 zijn eerste winkel opende in Etterbeek, en er in februari 2019 nog een tweede vestiging volgde in Sint-Gillis, zet de keten nu zijn expansie verder. En The Barn ziet het groots. Zo komt er niet alleen een winkel in de Brusselse gemeente Elsene, aan de place Fernand Cocq, maar wil het bedrijf nu ook Vlaanderen veroveren. Binnenkort strijkt de eerste Vlaamse vestiging immers neer in het zuiden van Antwerpen.

The Barn maakte het nieuws zelf bekend op zijn social media. Meteen ook de perfecte gelegenheid voor het bedrijf om nieuwe werkkrachten te zoeken. De twee winkels zouden eind dit jaar hun deuren openen.

Ter herinnering, The Barn focust vooral op bio, lokale en seizoensproducten van topkwaliteit die betaalbaar zijn en wil zo lokale producenten ondersteunen. De meeste producten zijn trouwens in bulk verkrijgbaar. Tot nu toe was The Barn enkel in de Brusselse regio verkrijgbaar, waar het niet af te rekenen had met rechtstreekse concurrentie, al verandert dat met zijn komst naar Antwerpen. De versmarkt BE O, dat in januari zijn deuren opende in de Lange Leemstraat 252 in Antwerpen, heeft namelijk een gelijkaardig concept.

Bron: Gondola