Anuga viert in oktober honderdjarig jubileum

Anuga verwacht tussen zaterdag 5 en woensdag 9 oktober zo’n 165.000 bezoekers te verwelkomen. Ruim negentig procent van hen is afkomstig uit het buitenland. Zij kunnen in Köln Messe kennismaken met meer dan 7.400 standhouders uit alle windstreken, die over tien ‘vakbeurzen’ (zoals Anuga Meat, Anuga Bread & Bakery, Anuga Frozen Food en Anuga Organic) worden verdeeld.

“De industrie zal leidend blijven in hoe de foodsector zich blijft ontwikkelen. Onze slogan is niet voor niets ‘Taste to the Future’. Op Anuga 2019 worden de nieuwste ontwikkelingen op allerlei gebied gepresenteerd op tien verschillende vakbeurzen, maar onder één dak.”

Jubileum

“Honderd jaar is een lange tijd. Er zullen een aantal special events plaatsvinden, waarbij we aan de hand van foto’s, presentaties en video’s zullen terugblikken op onze rijke geschiedenis”, vertelt Schumacher tot slot.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*