Ga gratis naar Iffa 2019

Frankfurt IFFA 2016 Foto : Jochen Günther/Messe Frankfurt © Jochen Günther - Fotografie www.jgfoto.de S p e s s a r t s t r. 7 0 F 63477 M a i n t a l - B i s c h o f s h e i m T e l. 0 6 1 0 9 - 6 0 5 3 7 1 / 7 2 Fa x 7 6 M o b i l 0 1 7 1 - 232 1229 Alle vom Fotografen / jgfoto durchgeführten Aufträge, Angebote, Lieferungen und Leistungen erfolgen ausschliesslich zu meinen AGB, einzusehen im Internet unter http://www.jgfoto.de

Als lezer van Food & Meat kan u uw gratis toegangsticket (dagticket) via e-mail aanvragen.Om uw gratis ticket te ontvangen dient u een mailtje te sturen aan kristof.nelis@belgium.messefrankfurt.com met als onderwerp “gratis IFFA dagticket – Food & Meat “. U krijgt dan via e-mail een code toegestuurd die u online kan omwisselen in een dagticket.

Gedurende de beurs verlenen deze tickets, indien gepersonaliseerd op naam van de gebruiker, eveneens gratis transport met het openbaar vervoer in Frankfurt am Main (RMV netwerk).

Uw reis naar Frankfurt – op 1 dag heen & terug met de ICE treinen!

Dankzij de rechtstreekse ICE-hogesnelheidstrein is een beursbezoek nu op 1 dag mogelijk. 4x per dag spoort er een ICE tussen Brussel Zuid en Frankfurt am Main. De eerste ICE verlaat Brussel Zuid om 06h25 en bereikt Frankfurt om 09h30. De laatste directe terugreis is mogelijk om 18h29 en komt aan te Brussel om 21h30. Voor meer informatie kan u terecht op de website www.nmbs.be

Mr. Kristof Nelis

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*