Welsh lamsvlees – bezoek onze stand op Horecatel!

Welsh lamsvlees is een legendarisch product dat wereldwijd erkenning geniet en bekend staat om z’n mooie kleur en een zoete, sappige smaak.

De goede naam van Welsh lamsvlees en de unieke kwaliteit die het biedt, zijn het resultaat van vele jaren traditionele veeteeltmethodes, generaties fokervaring en een overvloed aan natuurlijke begrazing. Meer weten? Bezoek de nieuwe Belgische website van HCC (Meat Promotion Wales)!

BGA-label, het belang van herkomst

Het kwaliteitslabel BGA (Beschermde Geografische Aanduiding) creëert de schakel tussen kwaliteit, tradities en omgeving. Dit label garandeert dat enkel de lammeren geboren en gefokt in Wales en geslacht in erkende slachthuizen, als Welsh lamsvlees kunnen verkocht worden. Het vlees is volledig traceerbaar.

Aanwezig op Horecatel

Ontdek de veelzijdigheid van Welsh lamsvlees op onze stand op Horecatel, van 10 tot 13 maart in WEX, Marche-en-Famenne!

Waar? Hal 6 – stand 6A31


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*