Butcher Bart : best ingerichte winkel van België

21 februari om 10:43 · Waregem ·

De best ingerichte winkels van België zijn gekend. En algemene prijs gaat naar Butcher Bart in Zoersel. Hij kreeg ook de prijs in de categorie Food. Een eer voor deze bijzondere voedingswinkel en slagerij!

Butcher Bart viel op 21 fabruari maar liefst twee maal in de prijzen. De shop winkel ontving de eerste prijs als béste shop “design” in de categorie food. En daarna werd Butcher Bart ook nog OVERALL WINNAAR tijdens de SHOP DESIGN AWARDS!

“Dat ik hier als kleine speler met de hoofdprijs mocht gaan lopen, had ik niet gedacht. Ik heb de winkel vorig jaar gerenoveerd. Zefs werkte ik veel facetten uit, ik bepaalde hoe de structuur en de loop doorheen de winkel moest zijn, maar voor het geheel, steunde ik op de diensten van Wimag. En met succes. Alles klopt!


Proficiat van het hele teaam van Food & Meat

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*