Bon’Ap sleept nominatie in de wacht voor Talent Mobility Award

Voor de tweede keer op rij rijft Meat&More een nominatie binnen voor de Talent Mobility Award. Dit keer wordt het retailconcept Bon’Ap geloofd om de inspanningen die het levert voor zijn medewerkers. Op 19 februari stelt de titelvoerende delegatie haar case voor aan de jury van Ascento.

Het toonaangevende HR-bedrijf Ascento organiseert voor de tweede keer op een rij de Talent Mobility Award (TMA) en beloont bedrijven voor hun jarenlange inspanningen op het vlak van talentontwikkeling. Dat Meat&More investeert in medewerkers, wordt nogmaals bevestigd door de tweede nominatie die het bedrijf in de wacht sleept. Dit keer met het project In tandem (door)groeien binnen Bon’Ap.

Mieke Ally

“Het is een heel mooie metafoor”, steekt verantwoordelijke Mens & Organisatie Mieke Ally van wal. “Het gaat om (door)groei onder Bon’Ap-medewerkers. Zij zijn de drijvende kracht achter het winkelconcept. Mee aan het stuur zitten de hr business partners (HRBP’s) en de regiomanagers (RM’s). De rol van HRBP’s riepen we recent in het leven omdat we merkten dat RM’s niet alle ondersteunende taken op zich konden blijven nemen. HRBP’s connecteren met medewerkers en zorgen voor coaching en begeleiding in de persoonlijke groei van medewerkers.” Elke partij sleutelt vanuit haar eigen expertise aan de verdere ontwikkeling van het winkelpersoneel. Mieke Ally gaat verder: “Enerzijds is er oog voor persoonlijke ontplooiing van talenten en competenties en anderzijds krijgen medewerkers coaching bij de taakgerichte uitvoering van de job. Samen zitten we op een tandem. Een die erg vlot bolt.”

Op dinsdag 19 februari gaat een equipe medewerkers de case verdedigen tijdens de officiële jurydag. Na afloop van de presentaties vallen twee winnaars uit de bus. Bon’Ap werd geselecteerd in de categorie KMO.

Bon’Ap

Bon’Ap is een retailconcept van voedingsbedrijf Meat&More uit Aalter. Noem het een maaltijdwinkel met een eigen slagerij, ter plaatse bereide maaltijden en een gezellige eethoek. Vandaag zijn er 24 Bon’Ap-filialen in Vlaanderen. Meat&More is het overkoepelende voedingsbedrijf, met hoofdzetel in Aalter. De productie, logistiek en administratie zijn er gecentraliseerd. Een andere winkelformule is Buurtslagers, een slagerijformule ingebed in bestaande warenhuizen. In totaal werken ruim 1.200 mensen bij de groep Meat&More.

Surf voor meer informatie naar www.meatandmore.be – 09 216 42 00.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*