Know-how, trends and networking: 3inspiratiedagen voor voedingsprofessionals

Save the date :  27 I 28 I 29 januari in Namur Expo

Saveurs & Métiers is hét uithangbord van de sector. Op minder dan 5 jaar tijd is de vakbeurs uitgegroeid tot een onmisbaar evenement voor al wie actief is in de voedingssector.

Met bijna 8000 bezoekers verwacht, belooft de 3e editie al even inspirerend als kwaliteitsvol te worden, met meer dan 200 exposanten, tal van wedstrijden en demonstraties.

EEN PROGRAMMA GERICHT OP DE BAKKERIJ-, BANKETBAKKERIJ- EN VLEESSECTOR

  • Wedstrijden

Het Gouden Mes is een prestigieuze wedstrijd voor jonge slagers op leercontract.

Daarnaast is er ook de wedstrijd “De Belgische Beenhouwerij”, voor elke ambachtelijke slager die bij de Federatie is aangesloten toegankelijk. Dit draait alles om paté.

Voor de bakker is er de voorselectie van het befaamde “Belgian Championship Aspirant Baker”.

  • Demonstraties

Tijdens de talrijke workshops en culinaire shows ontmoeten we slager Eric Leboeuf en de bakker Philippe Hermenier (beide Meilleur ouvrier de France) mogen noemen.

Kenniscentrum Epicuris stelt exclusief zijn gloednieuwe opleidingsvrachtwagen voor: TransfoViande. Slagers in opleiding leren en oefenen hier hoe ze vlees moeten uitbenen en versnijden.

  • Conferenties

De conferenties, die worden georganiseerd in samenwerking met de beroepsfederaties en bespreken de verschillende aspecten en de toekomst van de voedingssector en de voedingsretail.

PRAKTISCH

Wanneer ? 27, 28, 29 januari 2019

Waar ? Namur Expo – Avenue Sergent Vrithoff 2 – 5000 NAMEN

Voor wie ? Alleen voor voedingsprofessionals – Gratis toegangsbewjs – vooraf registratie

Meer info ? www.saveurs-metiers.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*