Machelse slagerij doet mee aan Warmste Week ten voordele van Chapar en zijn lotgenoten

Slagerij Chris & Geraldine in de Posthoornstraat in Machelen doet ook dit jaar weer mee aan de Warmste Week. In dat kader zijn zij ondertussen gestart met de verkoop van een aantal producten ten voordele van de actie. Zij steunen daarmee de organisatie Ace/Shin die zich inzet voor de Spaanse straathonden. Daarnaast steunen zij ook ‘Moaln for Life’, dat geld inzamelt voor revalidatiecentrum Ter Kouter in Deinze

Chapar

‘Ik ben Chapar en was vroeger een Zuid-Spaanse straathond in Mijas-Malaga. Fabienne, stichtster van het asiel Ace/Sjo, heeft mij gevonden niet ver van het golfterrein El Chaparral. El Chaparral (11910) was mijn naam en nummer in het asiel.’

De organisatie Ace/Shin (Spaanse honden in nood) is geselecteerd om deel te nemen aan de Warmste Week van Music for Life.

‘Deze organisatie heeft aan mijn baasjes gevraagd of ze ook hun steentje willen bijdragen voor mijn asielvriendjes in Spanje. Daarom hebben mijn baasjes, met mijn goedkeuring, iets lekkers bedacht: een Ace/Shin kwispelstaartworstje, een Ace/Shin burger en een Ace/Shin hondensnoetje van chocolade. Ik dank jullie in naam van mijn lotgenoten voor de warme steun die we mogen ontvangen.’

Een zak honden- of kattenbrokken is ook altijd welkom. Je mag vrijblijvend daar een foto van jezelf en/of je viervoeter op kleven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*