Ontdek de voordelen van de nieuwste generatie winkelweegschalen

Voor iedere toonaangevende winkelier is de beschikking over betrouwbare, robuuste en gemakkelijk te gebruiken weegschalen van groot belang. METTLER TOLEDO biedt met FreshBase en FreshWay weegschalen een nieuwe generatie winkelweegschalen, afgestemd op uw behoeften van vandaag en in de toekomst.

De FreshBase weegschalen zijn uiterst functioneel en ideaal voor supermarkten, slagerijen en speciaalzaken. Met het robuuste ontwerp en de hoogwaardige componenten wordt downtime voorkomen en is een lang productleven gegarandeerd. De weegschalen zijn bestand tegen zuren, vetten en zware mechanische belastingen en dankzij de robuuste displaybehuizing zijn krasjes en markeringen nagenoeg onzichtbaar.

De FreshWay combineert een bekroond ontwerp met perfecte prestaties en biedt retailers extra flexibiliteit. Met de FreshWay Vario hoeft bijvoorbeeld alleen het touchscreen op een vaste plaats bevestigd te worden, terwijl de weegunit te allen tijde kan worden verplaatst. Zo past het modulaire systeem van de FreshWay altijd op uw toonbank en binnen uw winkelconcept.

Lees meer over de nieuwste weegtechnologieën in de Retail Productcatalogus en ontdek de voordelen van deze geavanceerde weegschalen.

Totaaloplossing voor iedere retailtoepassing

METTLER TOLEDO ondersteunt retailers met krachtige oplossingen voor het wegen, verpakken en etiketteren in de gehele waardeketen. Van zeer efficiënt automatisch wegen en etiketteren in de productieruimte tot snelle service op de versafdeling en een vlotte betaling bij de kassa.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*