Ontdek de vele innovaties op Meat Expo

We ontdekten een 3D-printer, multi-functionele mini-pittabroodjes, een compacte slijpmachine (Tormek), een eerste temperatuur controlerend inductie kooksysteem (Control Freak), een Quick Link die snel en veilig toestellen gekoppeld aan watertoevoer laat verplaatsen, een uniek afhaalsysteem voor online bestellingen (Versbox- Meattime), Italiaanse artisanale kruidenham, een weeg/etiketteer machine (Espera), de multi-functionele combi-rookkast (Bastra-Smart 500), intelligente dispensers voor reinigingsmiddelen, een revolutionaire winkelweegschaal (Digi), een automatische snijmachine (Bizerba), een nieuw soort inpakpapier, een vacuümmachine van de nieuwe generatie, led-lichtapparatuur voor inbouw, een online bestelapplicatie, en nog zoveel meer!

Meat Expo: uw bezoek meer dan waar!

[foogallery id=”880″]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*