Demo’s door slagers & chefs

Bekijk de demo’s op: zondag – maandag – dinsdag – woensdag

ZONDAG 30 SEPTEMBER

14.00-15.00 FRANKY & MICHAEL VANDERHAEGHE – HOSTELLERIE SAINT NICOLAS **
Creativiteit met Glorius en Hostellerie St Nicolas**
I.s.m. Glorius  

15.30-16.30 LUC DE LAET & FRANK HERMES – THE BUTCHERS’ STORE & THE BUTCHERS’ DINING
Door Gault & Millau bekroond als culinair ondernemer van 2018.  
Meat & Go

MAANDAG 1 OKTOBER 

  
14.00-15.00 WIM BALLIEU – BALLS & GLORY
Het restaurantconcept dat ’s werelds allerlekkerste handgedraaide ballen serveert 
De boerderij van mijn grootouders vertaald naar de urban jungle 

DINSDAG 

14.00-15.00 PATRICK DE GENDT – MASTERCOOK & CHAINE DES ROTISSEURS
& ILSE DUPONCHEEL, DOLCE MAGAZINE & CHAINE DES ROTISSEURS
Grillen van vlees… injecteren en marineren

15.30-16.30 MATTHIAS SPEYBROUCK – RESTAURANT VA & VIENT
Surf & turf in restaurant Va & Vient: de combinatie van runds- en varkensvlees met zilte smaken.
 

WOENSDAG

14.15-15.15 LUC DE LAET & FRANK HERMES – THE BUTCHERS’ STORE & THE BUTCHERS‘ DINING  
Meat & Go

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*