
Bekijk de demo’s op: zondag – maandag – dinsdag – woensdag
ZONDAG 30 SEPTEMBER


14.00-15.00 FRANKY & MICHAEL VANDERHAEGHE – HOSTELLERIE SAINT NICOLAS **
Creativiteit met Glorius en Hostellerie St Nicolas**
I.s.m. Glorius


15.30-16.30 LUC DE LAET & FRANK HERMES – THE BUTCHERS’ STORE & THE BUTCHERS’ DINING
Door Gault & Millau bekroond als culinair ondernemer van 2018.
Meat & Go
MAANDAG 1 OKTOBER


14.00-15.00 WIM BALLIEU – BALLS & GLORY
Het restaurantconcept dat ’s werelds allerlekkerste handgedraaide ballen serveert
De boerderij van mijn grootouders vertaald naar de urban jungle
DINSDAG

14.00-15.00 PATRICK DE GENDT – MASTERCOOK & CHAINE DES ROTISSEURS
& ILSE DUPONCHEEL, DOLCE MAGAZINE & CHAINE DES ROTISSEURS
Grillen van vlees… injecteren en marineren


15.30-16.30 MATTHIAS SPEYBROUCK – RESTAURANT VA & VIENT
Surf & turf in restaurant Va & Vient: de combinatie van runds- en varkensvlees met zilte smaken.
WOENSDAG


14.15-15.15 LUC DE LAET & FRANK HERMES – THE BUTCHERS’ STORE & THE BUTCHERS‘ DINING
Meat & Go
Geef als eerste een reactie