18 maart 2022: opening slagerij Noël in Heist-op-den-Berg

Binnenkort opent slagerij Noël de deuren in de Molenstraat in Heist-op-den-Berg. Slager Noël Delen kan bogen op vele jaren ervaring in het vak, maar voor de slagersvrouw Barbara Heylen is alles nieuw. Zij is een voormalig lerares uit het basisonderwijs.

De winkel is bijna klaar. “We hebben de oude textielwinkel volledig leeggehaald en omgebouwd tot een atelier en winkel.

Noël Delen (40) en Barbara Heylen (46) gaan samen het avontuur aan. Tijdens de voorbereidende werkzaamheden hebben zij al veel positieve feedback gekregen. Noël Delen: “Een echte slagerij is wél ets wat de mensen waarderen. Noël had 17 jaar lang zijn eigen slagerij in het nabijgelegen Herenthout. Daarna werkte hij voor een Delhaize als zelfstandig slager. Maar de drang om weer een eigen zaak te hebben was groot. “Daarom hebben we deze stap gezet,” vertelt hij. Barbara vult aan: “Ik ben 26 jaar onderwijzeres geweest, voornamelijk in het basisonderwijs. Ik ben erg blij met deze nieuwe uitdaging. Nu is het echt aftellen tot de opening.”

Kwaliteit qua vlees, charcuterie en bereide maaltijden

De slagerij in de Molenstraat, gelegen op de grens tussen het centrum van Heist en Hallaar, wil zich op verschillende vlakken onderscheiden. “We willen een verschil maken met zelfgemaakte worsten en salades. We zullen ook warme gerechten bereiden en aanbieden. De laatste jaren is de vraag naar dit soort afhaalmaaltijden aanzienlijk toegenomen. Het rundvlees zal trouwens van een speciaal adres komen. “Het komt van de boerderij van Noel’s ouders, dus we weten waar het vlees vandaan komt. Wij weten dat de kwaliteit hoog is en dat de dieren goed behandeld worden. Vers vlees waar we trots op kunnen zijn,” lacht Barbara.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*